Vitorija Svić

Vitorija Svić diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pripravnički staž obavila je na Okružnom sudu u Zagrebu (danas Županijski sud u Zagrebu), a pravosudni ispit položila 1994 godine. Najveći dio profesionalne karijere provela je u gospodarstvu, na rukovodećim pozicijama u okviru pravnog sektora brzorastuće regionalne kompanije. Vodila je pravne timove prilikom preuzimanja i restrukturiranja društava, kupnje nekretnina te razvoja projekata maloprodaje.

Samostalnu odvjetničku praksu započinje u 2015. godini.

Njezino profesionalno iskustvo uključuje savjetovanje u M&A transakcijama, projektima financiranja korporativnih restrukturiranja te postupcima implementacije najboljih načela korporativnog upravljanja, privatizacijama u zemlji i regiji. Sudjelovala je u većem broju transakcija koje su kao važnu komponentu uključivala poznavanje prava tržišnog natjecanja Republike Hrvatske, prakse Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja te europske prakse iz domene koncentracija, vertikalnih i horizontalnih sporazuma, te anti-trusta. Sudjelovala je u brojnim due diligence postupcima, savjetovala kod izdanja korporativnih obveznica te pregovarala i sastavljala dokumente za velike transakcije, uključujući dokumentaciju za uvrštenje dionica na Zagrebačku burzu.

Vitorija svakodnevno savjetuje klijente o regulatornim pitanjima, primarno u području financiranja i zasnivanja instrumenata osiguranja, te izradi različitih trgovačkih ugovora. Govori engleski, a sluzi se talijanskim i francuskim jezikom.

Vitorija Svić

ODVJETNICA

Tel: +38513535600