O nama

O nama

Marko Praljak i Marin Svić odlučili su 2010. godine udružiti snage s vizijom stvaranja modernog odvjetničkog društva gdje se tradicionalne vrijednosti odvjetništva agilno koriste kako bi udovoljili zahtjevima tržišta. Od samih začetaka suradnje u obliku zajedničkog odvjetničkog ureda, do formiranja odvjetničkog društva, Praljak & Svić kontinuirano pruža klijentima pravne usluge koje se odlikuju inovativnim i efikasnim pristupom te temelje na odnosu povjerenja sa svakim klijentom.

Prethodno iskustvo rada u gospodarstvu pojedinih članova tima te dubinsko razumijevanje izazova sa kojima se klijenti suočavaju dodatna je vrijednost koju naši odvjetnici pružaju. Kapacitet za pružanje vrhunskih pravnih usluga prepoznat je tijekom niza godina i na tržištu, kako među domaćim i inozemnim klijentima, tako i među kolegama pravnicima. Kroz kontinuirani i stabilni rast te neprestano stručno usavršavanje, Društvo je formiralo tim ambicioznih i predanih odvjetnika i vježbenika koji zajedno s osnivačima Društva jamče optimalnu kombinaciju iskustva i entuzijazma.

Naš tim svojim osobnim pristupom svakom klijentu i individualiziranim rješenjima savjetuje i prati klijente u njihovim poslovnim pothvatima i svakodnevnom poslovanju, pri čemu pragmatičnim pristupom nastojimo maksimalno umanjiti rizike za naše klijente i naš vlastiti uspjeh vezati za uspjeh naših klijenata.

Osnovni podaci

Tvrtka:
Odvjetničko društvo Praljak & Svić d.o.o.

Sjedište:
Radnička cesta 37/B , 10 000 Zagreb, Hrvatska

Uprava:
Marko Praljak, Marin Svić

OIB:
13812731051

Sudski registar i broj upisa:
Trgovački sud u Zagrebu, MBS:081411999

Temeljni kapital:
350.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

Računi:
Raiffeisenbank Austria d.d.,

IBAN:,
HR0224840081135240977