Josipa Jurčić

Josipa Jurčić je stekla zvanje magistre prava na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine, te prvostupnice ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2011. godine.

2014. godine pridružila se Zajedničkom odvjetničkom uredu Marko Praljak i Marin Svić. Prije toga radila je kao pravnik u tada jednoj od najvećih hrvatskih transportnih kompanija koja se bavi cestovnim prijevozom tereta u domaćem i međunarodnom prometu te je upoznata sa specifičnostima transportne industrije.

Josipa je 2016. godine položila pravosudni ispit, a 2018. godine se upisala u Hrvatsku odvjetničku komoru kao odvjetnica. Osim što radi kao odvjetnica, od 2018. godine Josipa radi i kao stečajni upravitelj.

Josipa se usredotočuje na pružanje pravnih savjeta i usluga iz insolvencijskog prava i restrukturiranja, trgovačkog prava i prava društava, te poreznog prava s aspekta Europske unije. U svom radu kombinira znanja stečena na Pravnom fakultetu te znanja stečena na Ekonomskom fakultetu kako bi klijentima ponudila najpovoljnije, najekonomičnije i najjednostavnije rješenje za njihove probleme.

Josipa Jurčić

ODVJETNICA

Tel: +38513535600