Ivan Krnic

Ivan Krnic je diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2009. godine te se iste godine zaposlio u Divjak Topić & Bahtijarević odvjetničkom društvu. Od 2014. godine do danas Ivan je samostalni odvjetnik, ugovorno povezan s Odvjetničkim društvom Marko Praljak i Marin Svić.

Ivan je pravosudni ispit položio 2011. godine te se kao odvjetnik upisao u Hrvatsku odvjetničku komoru 2012. godine. Dodatno postdiplomsko obrazovanje – Master of Laws tj. LL.M. – Ivan je stekao 2013. godine, u Londonu na London School of Business and Finance, gdje je diplomirao s najvišim pohvalama i bio primatelj tzv. Patron's stipendije HRH Princa Michaela od Kenta.

Tijekom svog profesionalnog razvoja, Ivan je radio na brojnim složenim transakcijama s međunarodnim elementom, kao i zastupao klijente pred domaćim i inozemnim sudovima i arbitražnim institucijama (u Londonu, Beču, Parizu, te naravno u Zagrebu). Svakodnevno se bavi savjetovanjem u različitim granama prava, a savjetuje domaće i inozemne klijente.. Ivan je ujedno i sudski tumač za engleski jezik.

Ivan Krnic

ODVJETNIK

Tel: +38513535600